Ana Sayfa / Spor / 2019 yılı Survivor Yarışmacı Kadrosunda kimler var.?

2019 yılı Survivor Yarışmacı Kadrosunda kimler var.?

Acun ılıcalının tv8 kanalı ve proğramları bir okul gibi oldu. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen proğramlar yapan Acun ılıcalı, artık kanalında yetiştirdiği yarışmacıları ile ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Survivor 2019 yarışmasında kimler olacak.

Survivor 2019 yarışmalarında kimler olacak , kimler yarışacak, hangi ünlüler olacak, herkes onları merak ediyor.

2019 sezonun ilk yarışmacısı MasterChef programında yarışan Murat Özdemir oldu.Acun Ilıcalı’nın formatını izah ettiği Survivor Türkiye Yunanistan’ın ilk yarışmacısı belli oldu. Survivor 2019 da yarışacak ilk isim MasterChef programıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Murat Öztürk oldu.

MASTERCHEF’DEN SURVIVOR’A KİM GİDECEK

TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programındaki saldırgan tavırlarıyla dikkat çeken Murat, sunucu Onur Büyüktopçu tarafından programdan kovulmuştu. TV8’in yeni sezon projesi olan MasterChef’e de katılan Murat, programda en dikkat çeken isim oldu. İsminden sıkça söz ettiren Murat Öztürk’ün Survivor 2019‘da da Türkiye takımında yarışacağı öğrenildi.

İLK YARIŞMACI MURAT OLDU

Survivor Türkiye Yunanistan da yarışacak isimler birer birer belli oluyor. Yarışmaya MasterChef’ten biri katılacağı istikametindeki haberlerden sonra ilk isim olarak Hakan düşünülmüştü. MasterChef programından Murat’la Survivor için her konuda anlaşıldı.

“SURVIVOR BU YIL TÜRKİYE-YUNANİSTAN OLACAK”

Geçtiğimiz günlerde TV8’de ekrana gelen ‘Gel Konuşalım’ programının canlı yayınına katılan Acun Ilıcalı, ‘Survivor 2019 için şunları söylemişti: “Survivor’da konseptimiz bu yıl Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları değişik olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

“SURVIVOR’IN ŞU ANDA TÜRKİYE’DEKİ YERİ AYRI”

Tertemiz yarışmacılarla başlayacağız. Yunan sunucuya takımı kurma görevini verdik. Bütün Yunanistan’ı tarıyor şu anda. Şubat 2019’da başlayacağız yayına. Exathlon şu anda düşünmüyoruz. Survivor’ın şu anda Türkiye’de yeri ayrı. Yunanistan’da da Survivor çekiyoruz. Exathlon şu anda 6 ülkede çekiliyor. Survivor 8 ülkede, Exathlon 6 ülkede devam ediyor.”

PEKİ, MASTERCHEF MURAT ÖZTÜRK KİMDİR?

Gerçekteki ismi Murat Özdemir olan ve lakabı MasterChef Murat olan Bolulu yarışmacı 45 yaşında. Evli ve bir kız babası olan Murat, Fitness yapmayı çok seviyor. Sırf bu sebeple çevikliğini daha da artırarak Survivor kadrosuna katılmaya hak kazandı.

DİĞER MUHTEMEL ADAYLAR KİMLER..

Emre Durak

Selçuk Kılıç

Atakan Işıktutan

Kaan Koca

Kaan Güvenilir

Tuba Güvenç

Elif Yıldırım

Seda Duygu Aygun

Berkan Karabulut

Hakkında admin

Bu habere de bakabilirisiniz

Süper Lig yayın ihalesi için 46 firma şartnameyi aldı

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2022-2023 ve devam eden futbol sezonlarını …

yorumlayın

  1. Geri Bildirim:  Anıl Berk Baki Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir